1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Wrap met roerei en bieslook

Wrap met roerei en bieslook

Door: wereldredactie

  • Nederlands, Ontbijt
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-04-2006

Ingrediënten 1 personen


1 wrap
2 eieren
1 el melk
1 el roomboter
6 sprieten bieslook
1 el verse tuinkers
zout en vers gemalen peper


Verder heb je nodig


Kom
koekenpan
vork

ontbijt wrap
ontbijt wrap

Lekker ontbijtje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop eieren met melk,peper en zout.

Bereidingswijze

Smelt boter in een koekenpan, schenk eieremengsel erbij en roer rustig met een vork.
Laat het ei in ca 1 min stollen tot een korrelige, maar nog glanzende massa.
Knip bieslook over het ei.
Bevochtig wrap en leg 1 min in magnetron.
Leg ei in het midden op de bovenste helft, bestrooi met tuinkers.
Vouw de ander helft er gedeeltelijk overheen en rol op.

Serveertip

Serveer met een glas versgeperste siaasappelsap.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wereldredactie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top