1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. EI (branderilla) met garnaal en asperge als leuke amuse

EI (branderilla) met garnaal en asperge als leuke amuse

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-04-2006

Ingrediënten


4 eieren, hardgekookt 8 gekookte garnalen, gepeld 8 groene aspergepunten cocktailprikkers Mayonaise



Ontzettend leuk om dit s middags te serveren bij de borrel

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Halveer de eieren in de lengte. Schuif achtereenvolgens een garnaal een aspergepunt en een eihelft aan een cocktailprikker. Garneer met een likje mayonaise.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top