Kruidkoek ala montignac

  • Banket
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 17-04-2006

Slanke kruidkoek. Geen vet en geen suiker en goed van smaak. De basis is van Montignac, met een kleine aanpassing van mij.

Deel dit recept

Ingrediënten
* 400 gram volkoren meel

* 100 gram muesli (zonnatura)

* 15 gram speculaaskruiden

* 10 gram kaneel

* 300 ml. suikervrije stroop (appel/peren of dadel)

* 15 gram bakpoeder

* 4 dl. karnemelk

* 5 ml. vloeibare zoetstof of 43 gram fructose

* 2 appels, geschild en geraspt

* 1 zakje studdentenhaver (200 gram)


Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 150 graden C.

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten goed door elkaar met een vork, zodat het beslag glad wordt.

Vul een licht ingevet cakeblik met het beslag en zet dit 5 kwartier in de oven.

Als de kruidkoek helmaal is afgekoeld, dan pas uit het blik halen.

Goed afgedekt bewaren om uitdrogen te voorkomen.

ca. 15 plakken.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten