1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. chocolademousse

chocolademousse

  • Frans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-04-2006

Ingrediënten


250 gram pure chocolade, 500 ml room, 3 eieren



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Chocolade langzaam bain-marie laten smelten, en in de tussentijd de slagroom opkloppen. De niet al te warmen chocolade van het vuur nemen en de eieren er ??n voor ??n door roeren. Tot slot de slagroom er voorzichtig door scheppen en 2 uur in de koelkast laten opstijven.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wereldredactie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wereldredactie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top