Gevulde tomaatjes op de BBQ.

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-04-2006

Een lekker gevulde vegetarische tomaat.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 rijpe stevige trostomaat,

10 gr pinda\'s,
30 gram pesto (rood of groen),

20 gram verse parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de tomaat in de breedte doormidden.

Rooster de pinda\'s in een droge koekenpan goudbruin.
Hak ze fijn.

Rasp de parmezaanse kaas.

Stapel achtereenvolgens een theelepel gemalen pinda, de pesto en vervolgens
de geraspte parmezaanse kaas op de gehalveerde tomaat.

Pak de tomaat in een stuk aluminiumfolie en leg ze op de barbecue tot de
kaas is gesmolten.

Serveertip

Eet smakelijk.

Laatste reacties

deonart avatar
deonart 18-04-2006

bedankt! Deon

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten