1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. de heerlijkste pindakoekjes

de heerlijkste pindakoekjes

  • Nederlands, Banket
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-04-2006

Ingrediënten 4 personen


115g boter (niet te zacht) - 115g pindakaas - 115g blonde basterdsuiker - 115g rietsuiker - 1 ei - 115g havermout - 115g bloem - 1tl bakpoeder



Dit moet je echt eens proberen. Ik heb normaal gezien niet graag pindakaas maar dit is gewoon jammie...

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190?C.
Klop de boter en pindakaas met behulp van een mixer zacht.
Voeg de suikers toe en daarna het ei. Meng goed door elkaar tot het een smeu?ge massa is.

Zeef de bloem en het bakpoeder en meng dit met de havermout.
Dit mengsel doe je dan met een lepel door het pindakaasmengsel. Meng nog eens rustig door elkaar. (zeker niet meer mixen)
Bak de koekjes 12 minuten. Ze zullen enigszins uitlopen te zacht lijken maar ze stijven op door af te koelen.
Smakelijk!!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wereldredactie


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wereldredactie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top