Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: hotmier

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-04-2006

Ingrediënten 3 personen


3 dl bessensap
3 eiwitten
60 g suiker


Verder heb je nodig


Grote kom, garde


Haagse bluf blijft een heerlijk nagerecht!
Snel, makkelijk en lekker!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Doe de bessensap met de eiwitten en de suiekr in een grote kom.
2. Klop het mengsel met de garde tot het stijf is.

Serveertip

Dien de haagse Bluf op met lange vingers, wafeltjes of hangop. mmmmm



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hotmier
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top