Broodje zuurkool

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 10-04-2006

′http://tinypic.com/v4m1wj.gif′
Dit is geen echt -recept-maar gewoon een lekker broodje

Deel dit recept

Ingrediënten
zuurkool - krokant broodje (genre piccolo) - dikke knackworst - pittige mosterd
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

zuurkool en worst verwarmen

Bereidingswijze

Snijd het broodje open, beleg met een dikke laag zuurkool, hierop de warme knackworst en hierop een goede streep pikante mosterd.
Probeer dan het broodje te eten zonder al te veel morsen!

Serveertip

IK maak deze broodjes soms als ik restjes van zuurkool heb.(heb meestal knackworst of frankfurters in huis)
Ik neem het soms ook aan een kraam op de markt, en dat is het wel nodig dat ik er een paar sevetten bijkrijg

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten