1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Zalm
  5. Fijne Zalm Eiersalade

Fijne Zalm Eiersalade

Door: edda_m

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-04-2006

Ingrediënten 4 personen


6 eieren
100gram gerookte zalm
verse dille
ca 3 el Mayonnaise
ca 1 el Japanse Wasabi-Mayonnaise


Verder heb je nodig


Japanse Wasabi Mayonnaise zit in kleine knijpflesjes en is Japanse mayonnaise met wat wasabi gemengd. Niet zo scherp als de pure wasabi pasta. Kan je er niet aankomen. Neem dan een extra eetlepel mayonnaise en een mespuntje wasabi.


Fijne salade voor in een snack-cup, maar ook heerlijk als voor of lunch gerecht met wat versgetoast brood. En, zal bij de paasbrunch niet misstaan.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook je eieren hard. Snijd elk ei in de eiersnijder, draai het een kwartslag en snijd het ei nog een keer. Zo krijg je snel mooie kleine stukjes.
Snijd de zalm in reepjes en hak het groen van een paar takjes dille fijn.
Meng alle ingredi?nten door elkaar. De salade moet smeu?g zijn, maar nag wel brokkelig.....
Zout en peper toevoegen zal niet meer nodig zijn, dat wordt al voldoende bijgedragen door de zalm en de wasabi.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edda_m
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top