Paasrol met Omelet en Zalm

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Paasrol met Omelet en Zalm

    Paasrol met Omelet en Zalm

    Paasrol met Omelet en Zalm

  • Paasrol met Omelet en Zalm

    Paasrol met Omelet en Zalm

    Paasrol met Omelet en Zalm

Lekker voor de paasbrunch, als snack, lunch en voorafje.
Recept uit een oude Tip.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
5 eieren

2 el melk

zout en peper naar smaak

1 el fijngesneden dille en bieslook

2 tl boter

rol croissantdeeg, 370 gram

4 grote plakken gerookte zalm
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
  • Grote koekenpan

  • ingevette bakplaat
  • Voorbereiding

    Klop de eieren los met zout, peper en tuikruiden en bak hiervan in de koekenpan 2 omeletten.
    Verwarm de oven voor op 200 graden.

    Bereidingswijze

    Rol het croissantdeeg uit en wrijf de geperforeerde naden met water dicht.

    Leg de omeletten, elkaar iets overlappend op het deeg. Laat aan de zijkanten ca 2 cm vrij. Snijd het teveel aan deeg aan de smalle kanten netjes af.
    Leg de plakken zalm op de omelet en rol het deeg vanaf de lange kant met de vulling op. Plak de deegraqnd met water vast en leg de rol met de naad naar beneden op de bakplaat.

    Bestrijk de deegrol met een losgeklopt ei en bak hem gedurende 10-20 minuten in de oven tot hij lichtbruin en gaar is

    Serveertip

    Van restjes deeg kan je evt wat blaadje maken om de deegrol voor het bakken mee te versieren.

    Voor het opdienen evt versieren met watercers en dille

    Log in om een reactie te plaatsen

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    edda_m avatar

    Kooktip!

    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Doorsturen

    Home Recepten