1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Paprika gevuld

Paprika gevuld

Door: brando70

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-04-2006

Ingrediënten 4 personen


4 paprika s 300 gram gehakt * 1 sneetje witbrood * melk * 1 sjalot * peper *zout * nootmuskaat * boter * bouillon * paneermeel.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de paprika en ontvel ze.Dit gaar gemakkelijk als u ze vooraf enkele minuten in kokend water legt. Snijd de paprika rondom de steel in, druk de steel krachtig naar binnen en trek hem vervolgens met zaadlijsten en al er uit.

Bereidingswijze

Maak het gehakt aan met het in wat melk geweekte en vervolgens uitgeknepen witbrood, de fijngehakte sjalot, nootmuskaat. peper en zout. Vul de paprika s met het gehakt, leg de kapje er op en zet de paprika s in een beboterde ovenschaal. Giet er een bodempje bouillon bij en bestrooi de paprika s met paneermeel. Leg op elke paprika een klontje boter en stoof ze, af en toe bedruipend, in 30 minuten in een hete oven gaar.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top