Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Paprika gevuld

Paprika gevuld

Door: brando70

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-04-2006

Ingrediënten 4 personen


4 paprika s 300 gram gehakt * 1 sneetje witbrood * melk * 1 sjalot * peper *zout * nootmuskaat * boter * bouillon * paneermeel.



Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de paprika en ontvel ze.Dit gaar gemakkelijk als u ze vooraf enkele minuten in kokend water legt. Snijd de paprika rondom de steel in, druk de steel krachtig naar binnen en trek hem vervolgens met zaadlijsten en al er uit.

Bereidingswijze

Maak het gehakt aan met het in wat melk geweekte en vervolgens uitgeknepen witbrood, de fijngehakte sjalot, nootmuskaat. peper en zout. Vul de paprika s met het gehakt, leg de kapje er op en zet de paprika s in een beboterde Ovenschaal. Giet er een bodempje bouillon bij en bestrooi de paprika s met paneermeel. Leg op elke paprika een klontje boter en stoof ze, af en toe bedruipend, in 30 minuten in een hete oven gaar.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top