1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Baileys scampi

Baileys scampi

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-04-2006

Ingrediënten 2 personen


-1 kg middelgrote scampi
-2 teentjes look
-60 ml Baileys
-boter







Een bijzondere saus , maken van deze scampi bereiding een lekker alternatief voor alle gekende bereidingen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Smelt de boter in een warme pan.
-Snijd de look fijn en meng hem met de boter tot de look bruin wordt.
-Voeg er peterselie aan toe.
-Pel de garnalen door met een mes langs de rug te strijken en ze open te wrikken.
-Voeg de Baileys bij de boter en de look en roer twee minuten.

Bereidingswijze

-Voeg de garnalen toe en kook ze tot ze een roze kleur krijgen.
-Draai ze om en laat een minuut koken.

Serveertip

Warm serveren met rijst of stokbrood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top