Broodje kibbeling met wortelsla.

  • Kinderkeuken, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-04-2006


Lekker voor de kinderen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kleine ui.
4 zoetzure augurken.
1 zakje peen julienne.
2 eetl. citroensap.
1 eetl. grove mosterd.
2 eetl zonnebloemolie.
4 eetl. mayonaise.
250 gr. kibbeling.
4 pistolets.
1 little gem (slakropje.)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Friteuse

Voorbereiding

Ui pellen en snipperen.
Augurken in piepkleine blokjes snijden.
In een kom wortelreepjes, ui, augurk, 1 eetl. citroensap, 1 theel. mosterd en olie mengen.
Sla op smaak brengen met zout en peper.
In een kommetje mayonaise losroeren met de rest van de mosterd en citroensap.
Saus eventueel nog wat verdunnen met water.

Bereidingswijze

Kibbeling in pan, oven of friteuse verwarmen.
Pistolets aan bovenkant over de hele lengte diep insnijden.
Blaadjes sla over de broodjes verdelen.
Warme kibbeling in de pistoletjes stoppen en mayonaise erover verdelen.
Salade erbij serveren.

Serveertip

Lekker met Vlaamse frietjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten