Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. Eenpersoons aardappelschoteltje

Eenpersoons aardappelschoteltje

Door: linde

  • Engels, Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-03-2006

Ingrediënten 1 personen


1 portie gare aardappels, 1/2 eenpersoonsblikje witte bonen in tomatensaus, 1/2 eenpersoons blikje mais, 1 klein blikje tonijn op water, 2 flinke champignons, 4 eetlepels griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel italiaanse kruiden, zout, peper en olie


Verder heb je nodig


Ovenschaaltje


Lekker om restjes op te maken

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden, snijd de champignons in plakjes, laat de tonijn uitlekken.

Bereidingswijze

Pers de knoflook boven de yoghurt en roer goed door. Snijd de aardappels in blokjes of plakjes en leg in het ingevette ovenschaaltje. Verdeel hier de bonen en mais over, daarover komt de tonijn. Strooi hierover de kruiden. Bak de plakjes champignons even snel bruin in de olie en verdeel over de tonijn. Bestrooi met zout en peper. Bedek alles met de yoghurt en bak 20 minuutjes in de oven tot alles goed heet is.

Serveertip

Dit kan natuurlijk met alle soorten restjes groenten die je hebt.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van linde
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top