Varkenshaas met gemengde groenten en kruiden uit de braadzak

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 Varkenshaasjes

snufje zwarte peper (versgemalen)

450 g soepgroenten (boeren)

75 g kruidenboter

snufje zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
1 braadzak

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?C. Dep de Varkenshaas met keukenpapier droog en bestrooi het vlees met peper. Schep de soepgroenten in de braadzak en leg de Varkenshaas op de groenten. Verdeel de kruidenboter over het vlees en maak de braadzak met de (bijbehorende) sluitclip dicht.

Bereidingswijze

Plaats de braadzak in de oven en bak het vlees ca. 10 minuten op 200?C. Knip de braadzak aan de bovenzijde open en laat het vlees nog ca. 5 minuten in de oven bruinen.
Neem de Varkenshaas uit de braadzak en laat het vlees ca. 5 minuten rusten. Breng het vlees op smaak met zout en peper en snijd het vlees in plakken.
Verdeel de boeren soepgroenten en de jus over 4 borden en leg de plakken Varkenshaas op de groenten.

Serveertip

Lekker met een gemengde salade en aardappelpuree.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten