1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Varkenshaas
  6. Varkenshaas met gemengde groenten en kruiden uit de braadzak

Varkenshaas met gemengde groenten en kruiden uit de braadzak

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-03-2006

Ingrediënten 4 personen


2 Varkenshaasjes
snufje zwarte peper (versgemalen)
450 g soepgroenten (boeren)
75 g kruidenboter
snufje zout


Verder heb je nodig


1 braadzak


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?C. Dep de Varkenshaas met keukenpapier droog en bestrooi het vlees met peper. Schep de soepgroenten in de braadzak en leg de Varkenshaas op de groenten. Verdeel de kruidenboter over het vlees en maak de braadzak met de (bijbehorende) sluitclip dicht.

Bereidingswijze

Plaats de braadzak in de oven en bak het vlees ca. 10 minuten op 200?C. Knip de braadzak aan de bovenzijde open en laat het vlees nog ca. 5 minuten in de oven bruinen.
Neem de Varkenshaas uit de braadzak en laat het vlees ca. 5 minuten rusten. Breng het vlees op smaak met zout en peper en snijd het vlees in plakken.
Verdeel de boeren soepgroenten en de jus over 4 borden en leg de plakken Varkenshaas op de groenten.

Serveertip

Lekker met een gemengde salade en aardappelpuree.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja26975


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja26975
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top