Rosti dauphinoise

  • Frans, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Rosti dauphinoise

    Rosti dauphinoise

    Rosti dauphinoise

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g vastkokende aardappels, 2 tenen knoflook gekneusd, 75 g gruyere, 250 ml slagroom, 25 g boter, zout en versgemalen zwarte peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal van 1,2 liter (zoals een soufleschaal)

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de aardappels en rasp ze grof met het stalen mes met rasp van de keukenmachine, of met de hand met een rasp met een bak eraan

Bereidingswijze

Vet een ovenschaal van 1,2 liter licht in. Meng alle ingredienten en doe ze over in de schaalLeg klontjes boter op de aardappels en bak de rosti in 40 min. goudbruin en gaar

Bron

onbekend

Serveertip

BRON : AINSLEY HARRIOTS snelle keukenLekker met Boeuf Bourginon en Sperziebonen

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

novemberrain18 avatar
novemberrain18

Doorsturen

Home Recepten