1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Aardbeien met wit chocolade Paasmeisje

Aardbeien met wit chocolade Paasmeisje

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-03-2006

Ingrediënten 4 personen


50 ml aardbeienlikeur2 eetlepels citroensap1/2 theelepel citroenrasp50 gram suiker250 ml slagroom 125 gram aardbeien40 gram witte chocolade


Verder heb je nodig


4 glaasjes


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de aardbeienlikeur met het citroensap, de citroenrasp en de suiker. Klop de slagroom stijf en klop deze daarna door het suikermengsel. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Houd 4 aardbeien apart en snij de rest in kleine blokjes. Maak in 4 glaasjes laagjes van de aardbeien en het roommengsel. Schaaf met een kaasschaaf van de chocolade mooie grote krullen. Eindig met een laagje aardbeien en garneer met een hele aardbei en een grote krul witte chocolade.

Serveertip

Super



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paasmeisje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paasmeisje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top