1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zalmbonbons Paasmeisje

Zalmbonbons Paasmeisje

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-03-2006

Ingrediënten 4 personen


400 gram gerookte zalm1 bosje bieslook175 gram luchtige roomkaas als MonChou1 eetlepel citroensap2 eetlepels mierikswortelpuree50 gram creme fraiche1/4 krop friseeslaolijfoliebalsamicoazijnzout en versgemalen peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak 75 gram zalm fijn. Was de bieslook en knip hem fijn. Meng de roomkaas met het citroensap, de mierikswortel, de creme fraiche en de bieslook. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het roomkaasmengsel in hoopjes over 8 plakken zalm. Wikkel de zalm om de roomkaas heen en verpak ze een voor een in plasticfolie. Laat de zalmbonbons in de koelkast goed koud
worden. Was de friseesla en hak de sla fijn. Leg de sla als een dunne rand op een bord en leg de zalmbonbons in het midden.

Serveertip

Super



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paasmeisje


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paasmeisje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top