1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Filippijnse keuken
  5. Filippijnse aubergine

Filippijnse aubergine

  • Filippijns, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-03-2006

Ingrediënten


2 grote aubergines - 4 eieren - peper - zout - olijfolie


Verder heb je nodig


Pan en koekenpan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De aubergines in 30 min. goed gaarkoken. Even laten afkoelen. Schillen, doormidden snijden en met een vork platdrukken.

Bereidingswijze

Bak de aubergines in de olie aan beide kanten goudbruin. Kluts ondertussen de eieren met peper en zout. Giet het ei-mengsel over de aubergines en bak het aan beide kanten bruin.

Serveertip

Lekker met rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jolanda_70


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jolanda_70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top