kokossoep en gevulde naanbroodjes met scampi

  • Thais, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-03-2006

DIT SMAAKT NAAR MEER

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

  • 1/2 l kokosmelk
  • 1/2 l visbouillon
  • 2 citroenblaadjes
  • een klein stukje sereh
  • een klein stukje gember
  • 1/8 rood pepertje
  • 4 scampi, schoongemaakt
  • 2 el woksaus
  • peper en zout
  • 4 naanbroden




Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • zet de kokosmelk met de visbouillon, het citroenblad, sereh (citroengras), gember en het rode pepertje op een lage warmtebron en laat 20 minuten trekken. breng op smaak met peper en zout. zeef de soep.
  • snijd de scampi in fijne blokjes en bak de scampi op een hoge warmtebron kort aan.
  • kruid ze met peper en zout.en voeg er een beetje woksaus door.
  • rooster de broden snijd ze open en vul ze met de scampi
  • schenk de soep in glaasjes en garneer met de scampi.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten