choco-mueslikoekjes

  • Belgisch, Banket
  • 10-20 min.

De combinatie van chocolade en muesli is heerlijk! Maar ja, chocolade is altijd om van te smullen natuurlijk!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
100g choco - 100g boter - 50g rietsuiker en 50g lichte basterdsuiker ofwel gewoon 100g lichte basterdsuiker - 100g muesli - 100g bloem - 1 ei
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?C.

Bereidingswijze

Smelt de boter met de choco in de magnetron. De choco zal niet volledig lopend zijn maar toch al zachter.
Meng de muesli met de bloem en de suiker. Voeg er het choco-botermengsel aan toe en roer goed. Voeg er uiteindelijk nog het losgeklopte ei bij.
Zorg dat alles goed gemengd is. Het deeg zal nog nat zijn.

Leg het deeg in kleine hoopjes op een bakplaat met behulp van een lepel. Druk de hoopjes plat en bak ze gedurende 8 minuten.
Laat ze afkoelen op de bakplaat.
Maak ze voorzichtig los en smullen maar!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

an27 avatar

Doorsturen

Home Recepten