Gefrituurde bloemkool

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 bloemkool
zout
paneermeel
2 eieren
aromat
kruiden b.v gedroogde peterselie, basilicum, kerrie, wat je zelf lekker vind
olie om te frituren
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de bloemkoolroosjes in water met wat zout, de roosjes moeten wel stevig blijven, giet af en laat afkoelen.

Bereidingswijze

Kluts de eieren en doe dit in een diep bord.
Meng de paneermeel met de kruiden.
Verhit ondertussen de olie in een pan gebruik zoveel olie zodat de roosjes erin drijven.
Wentel de roosjes eerst door het ei, en dan door het paneermeel en herhaal dit nog een keer.
Bak de roosjes mooi goudbruin en knapperig.

Serveertip

Heerlijk met een kaassausje.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten