Cocktailworstenbroodjes

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten
1 blik minicroissantdeeg

mosterd

1 blik cocktailworstjes

1 ei

1 el koud water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200?C.
Ontrol het deeg en snijd de geperforeerde driehoekjes los. Bestrijk de bovenkanten met mosterd en leg op ieder driehoekje een cocktailworstje. Rol de worstjes in de deeglapjes. Leg ze op een ingevette bakplaat.
Klop het ei los met 1 el koud water en bestrijk er de worstenbroodjes mee. Bak de worstenbroodjes in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten