Pastitsio

  • Italiaans,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten
300 gr lange pijpmacaroni

1 grote ui

1 blik gepelde tomaten

400 gr rundergehakt

1 bouillontablet

peper

1 tl kaneel

2 el peterselie

witte wijn

1 blikje tomatenpuree

3 eieren

koffiemelk

geraspte kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de macaroni gaar.
Fruit de gesnipperde ui in olie en voeg het gehakt toe en bak dit tot het rul is. Voeg toe: gepelde tomaten, bouillontablet, peper, kaneel, witte wijn, tomatenpuree en peterselie en laat het geheel een tijdje pruttelen.
Schep in een hoge ovenschaal meer dan de helft van de macaroni en giet hier de gehaktsaus overheen. Schep dan de rest van de macaroni erop.
Kluts de eieren met een beetje koffiemelk en giet dit over de macaroni en strooi er de geraspte kaas over.
Zet de schotel 40 min in het midden van een voorverwarmde oven van 200?C.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten