Asperge-zalmschotel
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 18-03-2006
Ingrediënten
1 kg asperges2 zakjes witte saus van Knorr
125 ml slagroom
500 g zalmfilet
peterselie
nootmuskaat
peper
geraspte kaas
Bereidingswijze
Asperges schillen, in stukken snijden en gaar koken. Van aspergevocht 4 dl in maatbeker afmeten.
Zalmfilet gaar maken en in stukken snijden.
De witte saus maken met het aspergevocht en dan de slagroom door de saus roeren en nog even koken. Verse peterselie, nootmuskaat en peper toevoegen.
Een ovenschaal invetten en hierin doen: de asperges, de zalm, de saus en hier overheen de geraspte kaas.
In voorverwarmde oven van 200?C mooi bruin laten worden.
Serveertip
Lekker met verse tagliatelle.
Voor de niet visliefhebbers, de zalm vervangen door hamreepjes.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties