Asperge-zalmschotel

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kg asperges

2 zakjes witte saus van Knorr

125 ml slagroom

500 g zalmfilet

peterselie

nootmuskaat

peper

geraspte kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Asperges schillen, in stukken snijden en gaar koken. Van aspergevocht 4 dl in maatbeker afmeten.
Zalmfilet gaar maken en in stukken snijden.
De witte saus maken met het aspergevocht en dan de slagroom door de saus roeren en nog even koken. Verse peterselie, nootmuskaat en peper toevoegen.
Een ovenschaal invetten en hierin doen: de asperges, de zalm, de saus en hier overheen de geraspte kaas.
In voorverwarmde oven van 200?C mooi bruin laten worden.

Serveertip

Lekker met verse tagliatelle.


Voor de niet visliefhebbers, de zalm vervangen door hamreepjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten