Een lekkere vleesragout

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-03-2006

Je kunt het een dag van te voren maken

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gr. Kalfsvlees in blokjes

boter

1grote ui of 2 kleine.

zout en peper

verse marjolein

potje zure room

1 glas witte wijn

bloem

verse peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De blokjes in boter goudbruin bakken.
Ze even uit de pan halen en dan de
kleingesneden ui bruin bakken.
Het vlees weer terug doen in de pan.

Hierover zout, peper en wat marjolein strooien.

De zure room gladroeren met de witte wijn, dit bij het vlees schenken onder
goed roeren.
De vlees ragout ? uur op een zacht vuur laten sudderen.

Binden met aangemengde bloem.
Strooi er
fijngehakte peterselie over.

Serveertip

Je kunt ook mager varkensvlees gebruiken.

Serveer er toast bij.

Eet smakelijk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten