1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Insalata Patazola con Gorgonzola e fagiolini

Insalata Patazola con Gorgonzola e fagiolini

Door: yellybean

  • Italiaans, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-03-2006

Ingrediënten 4 personen


*1.2 kg (roseval) aardappel *250 gr haricot verts *60 gr zongedroogde tomaten *80 gr zwarte olijven *5 eetlepels Bertolli olijfolie *10 gr verse rozemarijn *10 gr knoflook, gesneden *140 gr gorgonzola *Zout *Zwarte peper


Insalata Patazola con Gorgonzola e fagiolini
Insalata Patazola con Gorgonzola e fagiolini

Patazola maaltijdsalade met Gorgonzola en sperzieboontjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de ongeschilde aardappelen en snijd ze in de lengte in vieren. Wentel de aardappelen in olijfolie. Verdeel de rozemarijn takken met de knoflook op een bakplaat en stort hierop de aardappelen. Bak het geheel in een voorverwarmde oven op 275 graden, gedurende 20 minuten, totdat de aardappelen gaar en gekleurd zijn. Laat het geheel afkoelen. Kook de boontjes beetgaar en koel deze hierna af onder koud water. Hak de zongedroogde tomaten in kleine blokjes. De olijven heel laten. Meng alle ingredienten, zonder de kaas in een grote schaal. Vlak voor de het serveren de gorgonzola in grove stukken over de salade strooien.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top