1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Wan-tansoep

Wan-tansoep

  • Chinees, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-03-2006

Ingrediënten 4 personen


Voor de vulling:
* 75gr Mager varkensgehakt.
* 1 geweekte Chinese paddestoel
*1/2 El gehakte verse bieslook (Gedroogde kan, maaris minder lekker)
*1/2 tl rijstwijn.
*1/2 tl Sojasaus.

Voor de soep:
* 4 blaadjes spinazie
* 2, 3 champignons
* 1/2 lenteuitje
* 350 ml groentebouillion
* 1 ei
* zout peper en een snufje ve-tsin.

Voor de rest 10 wan tan velletjes.


Verder heb je nodig


Wok


Lekkere soep met grote balletjes in deeg.
ca. 430 kcal per portie.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De ingredienten voor de vulling mengen.
Ieder wan-tan velletje vullen met 1 eetlepel van het mengsel. Maak er daarna een mooi pakketje van.

Bereidingswijze

De bouillion aan de kook brengen. De kleingesneden groenten 10 minuten koken in de bouillion. Het ei klutsen en er doorheen roeren. Laat de wananballetjes daarna 10 minuten meekoken en eetsmakelijk.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van icequeen1155


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van icequeen1155
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top