Koolraaptaart

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 16-03-2006

een Odin recept

Deel dit recept

Ingrediënten
Koolraap, 1dl warme melk, 4 eieren, 2 uien gesnipperd, 3 tenen knoflook geperst, 50 g boter gesmolten, 2 theel. suiker, peper en zout, nootmuskaat, 3 theel. paprikapoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ovenschaal, rasp, garder, vork.

Voorbereiding

koolraap schillen en grof raspen.

Bereidingswijze

verwarm de oven voor op 175 graden. Klop de eieren los. Mengde geraspte koolraap, knoflook, peper, zout, paprikapoeder, nootmuskaaten melk door de eierenen klop het tot het schuimig is. Roer er de boter en ui door en schep het geheel in ruime ingevette ovenschaal. Druk de massa met een vork aan. Bestrooi de schotel met de suiker en bak deze taart in ongeveer 45 minuten op 175 graden.

Serveertip

Serveer deze koolraaptaart meteen en geef er bijvoorbeeld rijst of bulgur en een frisse salade met kaas of noten bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten