ovenschotel met aardappelschijfjes

  • Internationaal, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 16-03-2006

Dit recept gebruik al bijna 20 jaar; verveeld nooit

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pond rundergehakt,

2 ons tauge,

2 ons stoofmix,

1 bakje champignons,

1 zak aardappelschijfjes (Cela Vita),

1 ei.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Gehakt rullen en kruiden (gehaktkruiden van Silvo vind ik het lekkerst) in de pan.

Oven voorverwarmen op 180 graden.
Ovenschotel invetten; gehakt onderin, laag stoofmix, laag tauge, laag champignons; hiertussen wat peper en zout strooien.

Afdekken met de schijfjes aardappel, hierover iets aromat strooien.
Ei loskloppen en over de aardappelen verspreiden. Half uur tot drie kwartier in de oven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten