1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. ovenschotel met aardappelschijfjes

ovenschotel met aardappelschijfjes

Door: Christa_Beldman

  • Internationaal, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-03-2006

Ingrediënten 4 personen


1 pond rundergehakt,
2 ons tauge,
2 ons stoofmix,
1 bakje champignons,
1 zak aardappelschijfjes (Cela Vita),
1 ei.



Dit recept gebruik al bijna 20 jaar; verveeld nooit

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Gehakt rullen en kruiden (gehaktkruiden van Silvo vind ik het lekkerst) in de pan.
Oven voorverwarmen op 180 graden. Ovenschotel invetten; gehakt onderin, laag stoofmix, laag tauge, laag champignons; hiertussen wat peper en zout strooien.
Afdekken met de schijfjes aardappel, hierover iets aromat strooien. Ei loskloppen en over de aardappelen verspreiden. Half uur tot drie kwartier in de oven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Christa_Beldman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top