1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalm
  6. Visschotel met zalm en verse groenten

Visschotel met zalm en verse groenten

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-03-2006

Ingrediënten 4 personen


1 1/2 el olijfolie traditioneel
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
350 g panklare sperziebonen ( Vers)
1 blik korrelma?s ? 300 g , uitgelekt
400 g zalmfilet, in stukjes
1 pakje Maggi Visdagschotel voor zalm



Lekker met gekookte aardappels en een groene salade..

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui met de knoflook al omscheppend 3 min. op een halfhoog vuur.
Schep de sperziebonen en de ma?s door elkaar en verdeel ze over het uimengsel.
Verdeel de zalm erover en laat alles met de deksel op de pan in ? 10 min. gaar worden.
Roer intussen de Maggi mix met 4 dl koud water los en schenk het in de pan. Roer alles goed door en breng aan de kook. Kook het gerecht nog 2 min. op een laag vuur. Lekker met gekookte aardappelen en een groene salade.

Bron

C1000



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van texelstroom


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van texelstroom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top