1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Groene Texelse erwten

Groene Texelse erwten

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-03-2006

Ingrediënten 4 personen


500 gram groene erwten * zout * reuzel.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de groene erwten, week ze 24 uur in water met 25 gram zout per liter. Doe de erwten in een zo ruime katoenen zak dat deze maar half gevuld is. Leg de zak in ruim vers water zonder zout en kook de erwten gaar.

Serveertip

Serveer de erwten met gesmolten reuzel er apart bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top