Shoarma-r?stischotel
- Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op 14-03-2006
Ingrediënten 4 personen
150 g wortelen400 g kruidenzuurkool
Bertolli Olijfolie Classico
500 g shoarmavlees
1.25 dl cr?me fra?che
75 g geraspte oude kaas
1 zak diepvriesr?sti
vuurvaste ovenschaal
Benodigdheden
body{background: url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20060314115104.jpg)}--Bereidingswijze
Maak de worteltjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Laat de zuurkool uitlekken. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en verwarm de oven voor op 220?C (heteluchtoven 200?C).Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan of wok. Voeg het shoarmavlees toe en bak het ca.3 minuten op hoog vuur. Voeg de worteltjes toe en bak nog ca. 2 minuten mee. Roer de cr?me fra?che door het vleesmengsel en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de zuurkool over het shoarmamengsel. Meng de geraspte kaas door de r?sti en verdeel dit over de zuurkool. Bak de schotel in ca. 40 minuten goud-bruin en knapperig.
Serveertip
Lekker met een salade van ijsbergsla
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties