Bladerdeeghapje
- Tussendoortje
- 0-10 min.
- Geplaatst op 13-03-2006
Lekker bij de borrel !!!
Ingrediënten
* 5 plakjes bladerdeeg* 1 ons rauwe ham, in plakjes
* groene pesto
* 1 ons plakjes (belegen) kaas
* eigeel
Bereidingswijze
- Besmeer de 5 plakken bladerdeeg (niet gesneden) aan een zijde met de pesto
- Beleg deze met de rauwe ham en een plakje kaas.
- Rol de plakjes bladerdeeg stevig op en maak deze dicht met de onbesmeerde rand van het bladerdeeg.
- Leg de rolletjes even in de koelkast.
- Snijd de rolletjes in dunne plakjes van ? 1 cm (9 a 10 plakjes uit een rolletje).
- Leg de rolletjes op een bakblik en bak ze in een voorverwarmde oven (200 graden) in ca. 15 minuten goudbruin.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties