Gebraden haantjes uit de Romertopf

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 12-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 2 haantjes
  • zout en peper
  • 2 eetlepels boter
  • 1/2 kop witte wijn
  • iets bouillon
  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze

    Laat de Romertopf 10 minuten onder water staan.
    Bestrooi de haantjes met zout en peper, bestrijk
    ze met gesmolten boter en leg ze naast
    elkaar in de Romertopf.
    Leg wat klontjes boter op de haantjes en
    Schenk de wijn erover.
    Leg de deksel op de Romertopf, zet hem in een
    koude oven en stel hem in op 200 graden.
    Braad de haantjes in 1 1/4 uur gaar.
    Leng de saus met iets bouillon aan.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten