Minestrone soep

  • Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 el olijfolie traditioneel (C1000)
1 ui, gesnipperd
2 tl verse knoflook (C1000)
100 g salami, in dunne reepjes
4 vastkokende aardappelen, geschild en in dobbelsteentjes
500 g roma tomaten, in stukjes
2 tuinkruidenbouillontabletten
300 g boerensoepgroenten
100 g macaroni
1 pot witte bonen in tomatensaus ? 340 g
1 blikje tomatenpuree ? 70 g
peper, zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Verhit de olie in een ruime soeppan en fruit de ui met de knoflook. Bak de salami 2 min. mee. Schep de aardappelen en de tomaten erdoor en bak alles 5 min. op een hoog vuur.
- Schenk er 1 l water op, verkruimel de bouillontabletten erboven en breng alles aan de kook. Kook de soep 15 min. op een laag vuur.
- Schep de soepgroenten, de macaroni, de witte bonen en de tomatenpuree erdoor en breng de soep aan de kook.
- Kook de soep nog 10 min. en breng hem op smaak met peper en zout.
- Lekker met ciabattabrood.

Bron

C1000

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten