Kipfilet met yoghurtsaus

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-03-2006

Misschien niet het gepaste moment maar lekker!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800g kipfilets, 1 dikke bos gemengde tuinkruiden, 3 dl. magere yoghurt, 1 koffielepel citroensap, 2 uien, 1 knoflookteentje, 1 snuifje Proven?aalse kruiden, peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan met antikleeflaag.

Voorbereiding

Hak de gewassen tuinkruiden fijn en meng ze met de yoghurt, citroensap, geperste knoflook, peper en zout.

Bereidingswijze

Bak de kipfilets in een pan ongeveer 12 minuten mooi gaar en goudbruin.
Voeg er een paar minuten voor het einde van de bereiding in ringen gesneden uien bij.
Kruid met peper, Proven?aalse kruiden en zout.

Serveertip

Serveer de kipfilets en de uienringen op een bedje kruidige yoghurtsaus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten