Kipfilet met yoghurtsaus
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 11-03-2006
Misschien niet het gepaste moment maar lekker!
Ingrediënten 4 personen
800g kipfilets, 1 dikke bos gemengde tuinkruiden, 3 dl. magere yoghurt, 1 koffielepel citroensap, 2 uien, 1 knoflookteentje, 1 snuifje Proven?aalse kruiden, peper en zoutBenodigdheden
Pan met antikleeflaag.Voorbereiding
Hak de gewassen tuinkruiden fijn en meng ze met de yoghurt, citroensap, geperste knoflook, peper en zout.
Bereidingswijze
Bak de kipfilets in een pan ongeveer 12 minuten mooi gaar en goudbruin.
Voeg er een paar minuten voor het einde van de bereiding in ringen gesneden uien bij.
Kruid met peper, Proven?aalse kruiden en zout.
Serveertip
Serveer de kipfilets en de uienringen op een bedje kruidige yoghurtsaus.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties