Louisiana salmonburger

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 gram rauwe zalmfilet *
zout *
1 ontvelde tomaat, zaadjes verwijderd *
2 lente-uitjes *
1/2 theelepel paprikapoeder (mild) *
1 uitgeperst teentje knoflook *
1/2 theelepel peper *
1/2 theelepel selderijzout *
mespunt cayennepeper *
1 theelepel gedroogde oregano *
1/2 theelepel tijm *
1 eetlepel citroensap.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de zalm heel fijn en bestrooi ze met zout.
Snijd de tomaten en de lente-uitjes fijn.
Meng de zalm, tomaat, lente-ui en de rest van de ingredi?nten.
Vorm er tartaartjes van en leg die op de borden.
Schep om de tartaartjes een rand \'cooling yoghurt dressing.\'
Cooling yoghurt dressing:
Vermeng 1 dl yoghurt met zout, peper, 2 eetlepels geraspte bleekselderij, verse koriander en een paar druppels tabasco .

Serveertip

Lekker bij de salmonburger is een salade van radijs en komkommer.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten