Pasta Olandese

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-03-2006

Slankrecept. Kcal 432 per persoon

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gram penne350 gram spruitjes75 gram bacon 1 1/2 eetlepel bloem150 ml halfvolle melk250 ml kippenbouillon20 gram boter75 gram geraspte Parmrzaanse kaas2 eetlepels grofgehakte hazelnotenzwarte peper, uit de molen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

kook de penne zoals aangegeven op de verpakking.Kook de spruitjes beetgaar in water met zout.Bak de in reepjes gesneden bacon in een droge, hete koekepan.Laaten op keukenpapier en maak fijn.Doe de spruitjes in de pan met het vet van de bacon.Bak ze ca. 5 minuten.Schep de pasta er door.Klop de bloem, melk en kippenbouillon door elkaar.Smelt in een andere pan de bote en roer beetje bij beetje de melkmengsel toe, roer tot alles begint te binden.Roer Schenk de saus over de pasta en schep alles om.Bestrooi voor het serveren de rest van de kaas, geroosterde hazelnoten en bacon.Maal er aan tafel nog royaal zwarte peper over.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten