pasta pesto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • pasta pesto

    Pasta pesto

    Pasta pesto

  • pasta pesto

    Pasta pesto

    Pasta pesto

  • pasta pesto

    Pasta pesto

    Pasta pesto

  • pasta pesto

    Pasta pesto

    Pasta pesto

  • pasta pesto

    Pasta pesto

    Pasta pesto

  • pasta pesto

    Pasta pesto

    Pasta pesto

  • pasta pesto

    Pasta pesto

    Pasta pesto

  • pasta pesto

    Pasta pesto

    Pasta pesto

In slanke uitvoering en ook nog favoriet van de kinderen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 400 gr. Tagliatelle:

* 4 Zalmmoten,diepvries
(of 4 ons kipfilet);

* 1 Ui;

* 1 Teen knoflook, geperst;

* 1 bakje Champignons in plakjes;

* Half kippenbouillonblokje;

* 1 Courgette in blokjes;

* 1 dl. Kookroom (Blue band finesse kookroom);

* half bekertje Creme fraiche (Bleu band finesse verrijker);

* 4 eetl. Groene pesto;

* Zout en peper;

Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 759,80 kcal
Koolhydraten 79,78 g
Eiwitten 38,32 g
Vetten 30,79 g
Benodigdheden
wok

Voorbereiding

groenten wassen en snijden

Bereidingswijze

Zet water met een kippenbouillonblok op voor de pasta (of zout).

Pasta koken.

Snijdt de zalm (of kipfilet) in blokjes en wok ze in wat olijfolie. Zout en peper erbij als het vlees verkleurd. Verkruimel het halve bouillonblok en bak even mee.

Knoflook en ui erbij en laten fruiten. De in blokjes gesneden en gewassen courgette erbij wokken.

Champignons (en evt. cherrytomaatjes) erbij.

Kookroom toevoegen en de pesto, op smaak maken met zout en peper. Iets laten inkoken en de creme fraiche toevoegen.

Pasta en saus mengen

Bueno appetito

Serveertip

Wat verse gescheurde basilicumblaadjes bovenop op de pasta

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Christa_Beldman avatar
Christa_Beldman

Doorsturen

Home Recepten