1. Home
  2. Recepten
  3. Room
  4. Kookroom
  5. pasta pesto

pasta pesto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-03-2006

Ingrediënten 4 personen


* 400 gr. Tagliatelle:
* 4 Zalmmoten,diepvries
(of 4 ons kipfilet);
* 1 Ui;
* 1 Teen knoflook, geperst;
* 1 bakje Champignons in plakjes;
* Half kippenbouillonblokje;
* 1 Courgette in blokjes;
* 1 dl. Kookroom (Blue band finesse kookroom);
* half bekertje Creme fraiche (Bleu band finesse verrijker);
* 4 eetl. Groene pesto;
* Zout en peper;


Add to JUMBO shopping list

Verder heb je nodig


Wok


pasta pesto
pasta pesto
Pasta prato van Marian

Heerlijk!!!

Heerlijk!!!
Pasta pesto van Marian

Heerlijk!!!

Heerlijk!!!
Pasta pesto van Marian

Heerlijk!!!

Heerlijk!!!
pasta pesto
pasta pesto
pasta pesto
pasta pesto
pasta pesto
pasta pesto
pasta pesto
pasta pesto

In slanke uitvoering en ook nog favoriet van de kinderen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Groenten wassen en snijden

Bereidingswijze

Zet water met een kippenbouillonblok op voor de pasta (of zout).
Pasta koken.
Snijdt de zalm (of kipfilet) in blokjes en wok ze in wat olijfolie. Zout en peper erbij als het vlees verkleurd. Verkruimel het halve bouillonblok en bak even mee.
Knoflook en ui erbij en laten fruiten. De in blokjes gesneden en gewassen courgette erbij wokken.
Champignons (en evt. cherrytomaatjes) erbij.
Kookroom toevoegen en de pesto, op smaak maken met zout en peper. Iets laten inkoken en de creme fraiche toevoegen.

Pasta en saus mengen

Bueno appetito

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Wat verse gescheurde basilicumblaadjes bovenop op de pasta



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Christa_Beldman


Reacties (13)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Christa_Beldman
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top