
* 400 gr. Tagliatelle:
* 4 Zalmmoten,diepvries
(of 4 ons kipfilet);
* 1 Ui;
* 1 Teen knoflook, geperst;
* 1 bakje Champignons in plakjes;
* Half kippenbouillonblokje;
* 1 Courgette in blokjes;
* 1 dl. Kookroom (Blue band finesse kookroom);
* half bekertje Creme fraiche (Bleu band finesse verrijker);
* 4 eetl. Groene pesto;
* Zout en peper;
Wok
In slanke uitvoering en ook nog favoriet van de kinderen.
Groenten wassen en snijden
Zet water met een kippenbouillonblok op voor de pasta (of zout).
Pasta koken.
Snijdt de zalm (of kipfilet) in blokjes en wok ze in wat olijfolie. Zout en peper erbij als het vlees verkleurd. Verkruimel het halve bouillonblok en bak even mee.
Knoflook en ui erbij en laten fruiten. De in blokjes gesneden en gewassen courgette erbij wokken.
Champignons (en evt. cherrytomaatjes) erbij.
Kookroom toevoegen en de pesto, op smaak maken met zout en peper. Iets laten inkoken en de creme fraiche toevoegen.
Pasta en saus mengen
Bueno appetito
Wat verse gescheurde basilicumblaadjes bovenop op de pasta
Connie1971 27-09-2019
was erg lekker bedankt voor het delen
loezensnoezen 13-03-2017
Hier heeft hij ook goed gesmaakt, bedankt voor je recept!
Janice1993 04-06-2016
Gisteren als student zijnde voor het eerst zelf gekookt, en ik besloot dit te maken. Het was echt heerlijk!
Mar06 10-01-2016
Wat een heerlijke maaltijd! Dank je wel voor het recept.
ellafe 16-11-2015
Mmmmmmm, het was heerlijk...ðŸ'ŒðŸ»