*SHOARMASCHOTEL MET RIJST*

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
300 gr.sperciebonen, 1 gele paprika,
1 middelgrote prei, 1 teentje knoflook,
150 gram zilvervliesrijst, 300 gram shoarma-
reepjesm 1,1/2 eetl.olie of boter,
1 - 2 theelepels sambal, 50 gram vliespinda\"s, 100 gram tauge.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de boontjes schoon en snijd ze in stukken.Maak de paprika schoon en snijd hem in stukken. Was de prei en snijd hem in ringen.Pel de knoflook. Kook de sperziebonen
10 min. in ruim water. Kook de rijst volgens
de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Braad intussen het vlees aan in de olie of boter.
Voeg de paprika en de prei toe en pers de
knoflook erboven uit. Voeg 1/4 liter van het
kookwater van de sperziebonen, de sperzie-
bonen en de sambal toe en laat alles 15 min.
zachtjes pruttelen. Schep de tauge en de
pinda\'s erdoor en warm het gerecht nog
2 - 3 min. door.

Serveertip

Serveer met rijst.

&copy:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten