1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pesto
  5. Amuse van carpaccio met pesto

Amuse van carpaccio met pesto

Door: thea_g

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-03-2006

Ingrediënten 10 personen


75 gr. groene pesto - 1 el. groene olijven zonder pit - zout,peper - 20 heel dunne plakjes ossenhaas - 2 el. pijnboompitten - 40 gr. pecorino-kaas, dungeschaafd - basilicum


Verder heb je nodig


Keukenmachine - koekenpan - amuselepels


Kleine plakjes vlees. De pijnboompitten maken het hapje een beetje krokant.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kan 2 uur van tevoren:
Pureer de pesto met de olijven en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het vlees dun met het pestomengsel en vouw de plakjes 2 x dubbel. Leg op elke lepel 2 opgevouwen plakjes vlees. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan en laat ze op en bord afkoelen. Strooi ze samen met de geschaafde kaas over de carpaccio. Garneer met basilicum.

Serveertip

Leg de lepels rondom op een bordje. Leg basilicum in het midden.
Uit Libelle 2004



Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thea_g
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top