Suikervrij Feesttaartje met mascarponemousse

  • Frans, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-03-2006

Kan geserveerd worden op bijvoorbeeld biscuitkoekjes.


Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
500 gr Mascarpone, 2 koffielepels zoetstof (canderel), sap van een halve limoen, 6 gelatineblaadjes, 1,5 dl half opgeklopte magere slagroom, 3 stijfgeslagen eiwitten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de mascarpone met de zoetstof en het limoensap. Laat de gelatine weken in koud water voor 10 minuten. Knijp uit en laat smelten. Roer de gesmolten, gelatine straalsgewijs onder de mascarpone, Spatel ten slotte de slagroom samen met de stijf geslagen eiwitten voorzichtig door de mascarpone. Vul schaaltjes met de mascarpone.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten