1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Bulgaarse Yoghurt met Tutti Frutti

Bulgaarse Yoghurt met Tutti Frutti

Door: vla_flip

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 06-03-2006

Ingrediënten


300 gram tutti frutti
? kaneelstokje
6 dl zoete witte wijn
4 eetlepel citroensap
4 theelepels aardappelzetmeel
ca. 4 eetlepel suiker
1 liter Bulgaarse yoghurt


Verder heb je nodig


Magnetron


Heerlijk lunchgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe de tutti frutti, het kaneelstokje, de wijn en het citroensap in een grote ronde schaal.

Bereidingswijze

Verhit de tutti frutti: afgedekt 6-8 minuten op 700 Watt. Roer de tutti frutti halverwege de bereidingstijd een keer door. Roer het aardappelzetmeel met 1 eetlepel water tot een glad papje en roer het door de tutti frutti. Voeg naar smaak suiker toe. Verhit de tutti frutti: afgedekt ca. 30 seconden op 700 Watt. Roer weer en verwijder het kaneelstokje. Schenk de yoghurt in 2 schaaltjes en schep de tutti frutti erop.

Serveertip

Serveer direct.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vla_flip
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top