Champignons uit Hongarije

  • Hongaars, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 06-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram champignons * citroensap * 1 uitje * 50 gram boter * zout * 2 theelepels paprikapoeder * 1 dl zure room * maizena.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de champignons schoon, was ze in water met wat citroensap en snijd ze in vieren. Fruit het gesnipperde uitje in de boter, voeg wat zout toe, roer goed door,
leg de champignons er bij en stoof deze gaar. Voeg, indien nodig, een scheutje water toe. Giet, als de champignons gaar zijn, de room er bij en bind het vocht met aangemaakte maizena.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten