Volkoren spaghetti met tomatensaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-03-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
*200 gr volkoren spaghetti *250 gr champignons *125 gr verse roomkaas met kruiden *1 pakje Heinz tomatenblokjes basilicum en oregano *1 rode ui *3 teentjes knoflook uitgeperst *75 gr geraspte verse Parmezaanse kaas *1 eetlepel verse bieslook *1 eetlepel verse peterselie *Zout *Peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing. De ui snipperen en in een wok of koekenpan doen met wat olie of vloeibare boter.
Doe nu de champignons erbij en zet het op hoog vuur en roer het door totdat ze bruin zijn.
Draai het vuur laag en schenk het pakje met de tomatenblokjes erin, zet het niet op te hoog vuur, want dan is heel je gasfornuis rood en spettert het flink, maar gewoon op normaal middel vuur.
Schep nu de roomkaas erbij en roer het goed door.
Knijp nu de knoflook erboven uit en doe de peterselie en bieslook erbij en roer het nog even door.
Als de saus te dik is dan schenk je er wat water bij en is de saus te dun dan doe je er gewoon wat allesbinder bij.
Ondertussen de pasta uit laten lekken en doe dit in de pan met de saus.
Maak het af met peper en zout.
Schep het nu op twee borden en rasp er de Parmezaan over.

Serveertip

Neem een verse plak Parmezaan, dan is de smaak het lekkerste.
Lekker met komkommer- of tomatensalade.

Laatste reacties

yellybean avatar
yellybean 28-04-2006

wat moet ik tikken?

Christa_Beldman avatar
Christa_Beldman 27-04-2006

Als je <br> achter ieder eind van de zin typt, komt het netjes onder elkaar te staan. leest wat makkelijker groetjes Christa

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten