Aardappelgalettes

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-03-2006

Mooi bijgerecht, staat leuk op een mooi opgemaakt bord

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
4 grote aardappelen - roomboter - zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan - 2 spatels - koekenpan met antiaanbaklaag

Voorbereiding

aardappelen schillen en in hele dunne plakjes snijden

Bereidingswijze

Verhit wat boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin in gedeelten aardappelgalettes. Leg daarvoor de plakjes aardappel dakpansgewijs op elkaar. (b.v. in de vorm van een bloem)
Bak de galettes aan een kant krokant en goudbruin en keer met 2 spatels. Bak ook de andere kant krokant en goudbruin. Bestrooi met zout.

Serveertip

Uit Libnelle Kersttoppers 2003

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten