Chili tofu

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-03-2006

Gewoon lekker !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g tofu, verkruimeld

2 tlp chili poeder

2 el sojasaus

2 teentjes knoflook, gesneden

1 ui, gehakt

1 rode of groene peper

1 wortel, gesneden in schijfjes

3 el plantaardige olie

1 beetje verse basilicum, fijngehakt

500 g tomatenpuree

250 g witte bonen, uit blik

zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de ui, knoflook, peper en wortels in de olie totdat de ui glazig is.

Voeg hierbij de tofu, chili poeder en de sojasaus.
Laat 5 minuten
koken.


Voeg de tomatenpuree, witte bonen en basilicum toe.
Kook afgedekt gedurende
25 minuten.
Breng op smaak met zout en peper.

Serveertip

Serveer de chili tofu met rijst.
Eet smakelijk.

Laatste reacties

bezemsteeltje avatar
bezemsteeltje 08-03-2006

Hoi! Neem dit mee voor onze vegetarische zoon! Bedankt,Lut.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten